sözde zamanlar'ın logo evrimi
-başta RMS'in sakalı olmak üzere- fotoğraflar 
işbu başlığı açmamın hiçbir mantıklı açıklaması yoktur. büyük şirketlerin logo evrimlerine özendim. : )

bugün hayatımda ilk defa gimp kullandım. kendimi grafiksel şeylerle uzaktan yakından alakası olmayan bir insan olarak görüyordum ama aslında gimp'te bir şeyler çizmek zevkliymiş. ortaya çıkan sonuç boktanlıkta çığır açmış olsa da ben kendimden bunu da beklemiyordum.

neyse zaten sikko mybb logosunu aradan çıkaralım diye yaptım, placeholder olarak dursun yakında inkscape ile yeni bir şey yapıcam. ilk işim de doğru düzgün bir font seçmek olacak.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
bi şey denedik paylaşabiliyor muyuz
start learning turkish
Reply
tabii ki efenim mezara mı götüreceksiniz? bu arada profil fotonuza bayıldım
Reply
bi sn png'ye çevirip geliyorum

illa kendim yapıcam diyorsundur belki diye sormuştum :'D böyle bi şey işte. istersen '22yi silip rengini falan da değiştirebilirim ama yarın

Attached Files Thumbnail(s)

start learning turkish
Reply
yani evet illa kendim yapıcam diyorum birazcık. ama döktürmüşsün *-*///
Reply
bu arada özgür yazılım şeyine uysun diye telefonumla yapmadım, üstün shop yeteneklerimi kullanamadım yani :') kağıda çizdim sonra yanılmıyorsam gimp'te renk ayarlarıyla oynayıp kırptım. buraya kadar her şey okey eğer telefonumun kamerasını kullanmak kurallara aykırı değilse. sonra svg'ye çevirip inkscape'te içini doldurdum ama bilmiyorum bu svg to png vb. converterlar özgür yazılım değildi herhalde. eğer sorun olacaksa fotoğraf da çizim de bende duruyor ne de olsa, converterlara alternatif bul baştan yapayım

(08-25-2022, 07:47 PM)akdeniz Wrote: yani evet illa kendim yapıcam diyorum birazcık. ama döktürmüşsün *-*///

tahmin etmiştim ama yine de yapiyim dedim karşıma fırsat çıkmışken. bu gimp inkscape zımbırtılarını bir yıldır kullanıcam kullanıcam çünkü..
start learning turkish
Reply
yerim seni

hede to hödö converterlar (en azından duckduckgo'da ilk sırada çıkanlar) özgür değil ama o kadarına da uğraşmıyorum. daha bugün png'yi ico'ya çevirirken bunu düşündüm hatta

hayırdır ne için kullanmayı planlıyordun gimp, inkscape falan?
Reply
merak etmiştim korsan tan kullanıyodu
start learning turkish
Reply
-başta RMS'in sakalı olmak üzere- fotoğraflar 
Quote:yani evet illa kendim yapıcam diyorum birazcık. ama döktürmüşsün *-*///

aynı şeyi teklif edecektim ama sanırım pek gerek yok. eğer ki bir yardım gerekirse buradayım :D

iyi forumlar.
miv403
Reply
çok teşekkürler ^_^///
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)